Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

 Tarieven

  • Intake                                                             75 euro
  • Celzout therapie                                              75 euro
  • Bachbloesemtherapie                                     55 euro
  • Nei-therapie                                                    75 euro                                               

De betalingswijze
Na ieder consult krijg je een rekening thuisgestuurd tezamen met het verslag. De betaling dient binnen 2 weken te worden voldaan. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Vergoeding
Als complementair therapeut ben ik geregistreerd lid bij de beroepsvereniging VIV (vereniging Integrale  Vitaliteitkunde) en de RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg).

De consulten worden door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Welke vergoeding je krijgt is afhankelijk van je polisvoorwaarden. Vraag dit om misverstanden te voorkomen altijd na bij je zorgverzekeraar.

Annuleren
Bij 24 uur van te voren afmelden per telefoon of e-mail worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij latere afmelding of geen afmelding ben ik helaas genoodzaakt de kosten van een consult in rekening te brengen.

Arts raadplegen

Ik werk als complementair therapeut, mijn werkzaamheden zijn geen vervanging voor uw bezoek aan de huisarts of specialist. In geval van ernstige ziekte en /of klachten of het vermoeden hiervan, is het dringend aan te bevelen om ook altijd gebruik te maken van een reguliere medische diagnose en verzorging/behandeling. Raadpleeg indien nodig altijd uw arts.