N.E.I. ® therapie is voor kinderen

N.E.I. ® therapie is voor kinderen

Kinderen kunnen allerlei ervaringen hebben gehad waardoor ze fysiek, emotioneel en/of mentaal uit balans zijn. Dit wordt meestal zichtbaar in het gedrag van het kind. Ze kunnen angstig, boos, verdrietig, gekwetst etc. reageren op ogenschijnlijk ‘normale’ dingen als; slapen, eten, haren wassen, fietsen, het aangaan van contact en dergelijke.

Bij schoolgaande kinderen kunnen er tevens leermoeilijkheden ontstaan die van grote invloed kunnen zijn op hoe het kind in zijn vel zit. Wat men soms ook probeert, het gevoel en het gedrag van het kind zijn moeilijk te veranderen. De mogelijkheid is groot dat hier emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen aan ten grondslag liggen. Na het begrijpen van de blokkades, het integreren van de emoties en het herzien van belemmerende overtuigingen zal het kind ruimte krijgen en weer open kunnen staan om positieve veranderingen aan te gaan.

N.E.I. ® therapie is voor volwassenen en kinderen een prettige methode om achter de emotionele oorzaak van de klacht te komen. Het is heel effectief gebleken bij:
Leer- en gedragsproblemen, concentratie problemen, hyperactiviteit, weinig zelfvertrouwen, faalangst, pesten en gepest worden, moeheid, hoofdpijn, buikpijn, allergie, verhoogde gevoeligheid, slaapproblemen, bedplassen, eetproblemen, huilbaby’s, niet lekker in je vel zitten, spanningen, stress en andere lichamelijke en emotionele klachten.

Tevens is NEI ® een vriendelijke, snelle en speelse methode die geen oude pijnen herhaalt, het geeft inzicht in de belemmering en een persoonlijke positieve richtlijn voor het hervinden van de balans.